Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teatru Vol.II (I. L. Caragiale, 1946)
Volumul Teatru Vol.II (I. L. Caragiale, 1946), editia VIII, opere complete, contine O scrisoare pierduta si Napasta - 1 Aprilie. O scrisoare pierduta a lui I.L. Caragiale este, fara indoiala, capodopera teatrului romanesc. Piesa a fost pusa de multe ori in scena de la aparitie pana azi si in rolurile principale si secundare au jucat actori dintre cei mai cunoscuti din toate timpurile de aproape un secol si jumatate incoace. Pierderea unei scrisori de dragoste, regasirea si apoi pierderea ei din nou, ca si fericita regasire de la sfarsit dau nastere unui conflict politic, intr-un judet de munte, unde au loc alegeri.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teatru Vol.II (I. L. Caragiale, 1946)

  • 55.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. L. Caragiale
An publicare 1946
Editura Cartea Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 252
Stare buna