Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teatrul romanesc - privire istorica Vol.II
Teatrul romanesc. Privire istorica Vol.II, perioada 1860-1880, o carte de Ioan Massoff. Din cuprins: Traduceri din dramaturgia clasica, Actori si cantareti straini in turneu prin Romania, Lupta actorilor pentru ridicarea teatrului, Teatrul romanesc din Transilvania in perioada 1873-1878, Teatrul din Iasi si din Craiova - intre drama si opereta, Teatrul romanesc in cadrul statului unificat.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teatrul romanesc - privire istorica Vol.II

  • 42.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ioan Massoff
An publicare 1966
Editura pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 701
Stare buna