Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Agricultura. Manual pentru clasa a VIII-a (1979)
Agricultura. Manual pentru clasa a VIII-a (1979) - lucrare elaborata pe baza programei scolare aprobate de M.E.I. cu 63873/1977. Din sumarul manualului: Agricultura, ramura de baza a economiei nationale, Folosirea agregatelor pentru semanat si plantat, Sigurante fuzibile, Actionari electrice in agricultura, Elemente de automatizare, Extragerea grasimii din lapte, Sisteme de masini pentru recoltat, Analiza balantei furajere.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Agricultura. Manual pentru clasa a VIII-a (1979)

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. C. Vasiliu Gh. Sandu N. Patrascu
An publicare 1979
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 148
Stare buna