Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Agrotehnica Vol.I
Agrotehnica Vol.I este o lucrare elaborata de Iancu Stancu, Slonovschi Vintila, editia a III-a, cu planse in text. Agrotehnica este o disciplina de baza in invatamantul agronomic, cu o contributie majora la formarea specialistilor ce vor activa in agricultura. Ea ofera o gama intreaga de solutii pertinente la problemele specifice care apar in activitatea practica agricola.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Agrotehnica Vol.I

  • 34.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iancu Stancu Slonovschi Vintila
An publicare 2006
Editura Genessa
Limba romana
Numar pagini 288
Stare foarte buna