Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ameliorarea plantelor agricole (cu dedicatie)
Ameliorarea plantelor agricole (cu dedicatie) este o lucrare elaborata de Soare Marin, cu numeroase figuri in text. Dedicatia apartine autorului. Din cuprins: Obictivele ameliorarii plantelor, Consangvinizarea, Campuri de colectie si hibridizare, Evolutia plantelor cultivate, Moduri de reproducere a plantelor, Principalele banci de gene din lume, Selectia sau alegerea ca metoda de ameliorare, Examinarea calitatii productiei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ameliorarea plantelor agricole (cu dedicatie)

  • 52.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Soare Marin
An publicare 2006
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 157
Stare foarte buna