Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cultura alunului
Cultura alunului este o lucrare intocmita de Mihaescu Grigore, colectia Stiinta si Tehnica pentru Toti, Seria Agricultura, cu figuri si fotografii in text. Alunele se numara,alaturi de nuci si migdale, printre fructele cele mai bogate in proteine is grasimi. Alunele sunt foarte bogate in saruri de potasiu, magneziu, fosfor sau calciu, cu un rol esential in buna functionare a organismului uman.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cultura alunului

  • 34.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihaescu Grigore
An publicare 1989
Colectie Stiinta si Tehnica pentru Toti
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 115
Stare foarte buna