Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cum putem utiliza mai bine lotul in folosinta personala (culturi de legume in camp)
Lucrarea Cum putem utiliza mai bine lotul in folosinta personala (culturi de legume in camp) da indrumari pentru utilizarea in cele mai bune conditii a lotului, pentru culturile de legume neprotejate. Din sumarul cartii: Tipuri de cultivare a lotului in folosinta personala, dupa zonele naturale, Producera rasadului si semanatul, Agrotehnica principalelor culturi de legume in camp.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cum putem utiliza mai bine lotul in folosinta personala (culturi de legume in camp)

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1972
Editura Redactia Revistelor Agricole
Limba romana
Numar pagini 20
Stare foarte buna