Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Daunatorii din principalele agroecosisteme si combaterea lor integrata
Daunatorii din principalele agroecosisteme si combaterea lor integrata este o lucrare elaborata de Perju L. Teodosie, contine numeroase figuri si ilustratii in text. Combaterea daunatorilor plantelor cultivate este o componenta esentiala a conceptului de protectie integrata a agroecosistemelor care, la randul sau este parte integranta a sistemului de agricultura durabila sau sustenabila.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Daunatorii din principalele agroecosisteme si combaterea lor integrata

  • 64.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Perju L. Teodosie
An publicare 2004
Editura Academic Press
Limba romana
Numar pagini 496
Stare buna