Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Didactica specialitatii
Didactica specialitatii agronomice este o lucrare elaborata de Iancu Stancu, Ciontu Costica. Odata cu dezvoltarea si modernizarea agriculturii au aparut noi aspecte la care specialistii agronomi trebuie sa se adapteze. A aparut necesitatea dezvoltarii rurale, a conservarii si protectiei mediului, cu implicatii majore de ordin social, financiar, legislativ sau administrativ.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Didactica specialitatii

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iancu Stancu Ciontu Costica
An publicare 2009
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 148
Stare foarte buna