Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fitopatologie agricola
Fitopatologie agricola este o lucrare elaborata de Tudorel Baicu, Tatiana Eugenia Sesan, si contine numeroase figuri in text. Fitopatologia agricola se distinge de lucrarile similare existente in tara prin mai multe particularitati, dintre care amplificarea aspectelor de ecologie, atat pentru partea generala a lucrarii, cat si pentru partea speciala. Cartea este orientata cu precadere spre bolile prezentate in culturile de camp, dar si catre cele mai importante din legumicultura, pomicultura si viticultura.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fitopatologie agricola

  • 38.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Tudorel Baicu Tatiana Eugenia Sesan
An publicare 1996
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 316
Stare buna