Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Fitopatologie (I. Comes)
Lucrarea Fitopatologie (I. Comes), exemplar cu coperti cartonate legate, contine numeroase figuri si ilustratii in text. Editia a III-a. Cartea satisface dorinta de documentare si cunoastere a problemelor de biologie si combatere a bolilor de plante, manifestata de studenti, de ingineri agronomi si horticultori, de cadre de specialitate din protectia plantelor. Cuprinde Fitopatologie generala si Fitopatologie speciala.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Fitopatologie (I. Comes)

  • 48.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. Comes Al. Lazar I. Bobes
An publicare 1982
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 454
Stare satisfacatoare