Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Folosirea rationala a mijloacelor mecanice in unitatile agricole
Folosirea rationala a mijloacelor mecanice in unitatile agricole, o lucrare de Isidor Negrea, ce contine numeroase scheme si tabele in si in afara textului. Din cuprins: Elaborarea tehnologiilor de culturi, Solutia optima de dotare, Capacitatea de lucru pe schimb, Mutatii calitative si cantitative in sistema de masini pentru agricultura, Fundamentarea deciziilor, cerinta a conducerii stiintifice a activitatii de mecanizare, Metode si tehnici traditionale, Metoda de programare liniara.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Folosirea rationala a mijloacelor mecanice in unitatile agricole

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Isidor Negrea
An publicare 1984
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 178
Stare foarte buna