Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ghid de diagnoza pentru cultura porumbului Dekalb
Ghidul de diagnoz? pentru cultura porumbului ii ajuta pe fermieri in identificarea rapida a simptomelor cauzate de diversi factori climatici, pedologici, de nutritie, dar si in recunoasterea cu usurinta a atacului de boli si daunatori. Ghidul elaborat de specialistii Monsanto ajuta la identificarea bolilor intalnite la porumb, pe baza simptomelor prezente pe plante, in diferite conditii. Materialul pus la dispozitie de compania americana este util pentru recunoasterea bolilor specifice culturii de porumb, in diferite faze de dezvoltare, de la rasarire pana la opt frunze, din stadiul de opt frunze pana la aparitia paniculului si de la aparitia paniculului pana la maturitate.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ghid de diagnoza pentru cultura porumbului Dekalb

  • 65.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2016
Editura Dekalb
Limba romana
Numar pagini 122
Stare foarte buna