Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ghid de rapita
Lucrarea Ghid de rapita contine numeroase fotografii in text si a fost elaborata pentru a ajuta cultivatorii de rapita sa obtina sporul de productie necesar profitabilitatii culturii. Din sumarul cartii: Diagnoza culturii de rapita - citirea cheii de diagnostic, Rasarirea si plantula, Rozata, Alungirea tulpinii, Daunatorii rapitei de toamna, Schema tehnologica de la A la Z, Simptomele carentelor de nutrienti.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ghid de rapita

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2015
Editura Dekalb
Limba romana
Numar pagini 155
Stare foarte buna