Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Lucrarile in verde la vii
Lucrarile in verde la vii, editia a II-a, o lucrare elaborata de A. Bulencea, ce contine figuri in text. Lucrarile si operatiile in verde cuprind un complex de masuri fitotehnice care se executa in perioada de vegetatie a vitei de vie. Acestea completeaza taierile de rodire, pentru reglarea proceselor de crestere si fructificare. Prin lucrarile si opera?iile in verde se realizeaza o aerisire si iluminare corespunzatoare a organelor butucului, reducand astfel atacul de boli si imbunatatind calitatea productiei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Lucrarile in verde la vii

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor A. Bulencea
An publicare 1957
Editura Agro-Silvica de Stat
Limba romana
Numar pagini 39
Stare foarte buna