Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Manualul fermierilor pentru productia vegetala
Lucrarea Manualul fermierilor pentru productia vegetala elaborata de Mihai Nicolescu, Andre Delphin, Henri Barnabot, contine numeroase figuri si fotografii alb-negru in text. Scopurile acestui material sunt printre altele: identificarea la ferme a principalelor caracteristici agro-climatice, realizarea analizelor de sol, stabilirea asolamentului pentru propriile conditii, adaptarea unei tehnologii de cultura la conditiile proprii ale fermei sau alcatuirea planului de fertilizare la principalele culturi.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Manualul fermierilor pentru productia vegetala

  • 82.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihai Nicolescu Andre Delphin Henri Barnabot
An publicare 2017
Editura Universitaria
Limba romana
Numar pagini 476
Stare foarte buna