Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Natural antinutritive substances on foodstuffs and forages
Natural antinutritive substances on foodstuffs and forages is a book by Iancu Gontzea, Paraschiva Sutzescu, with a preface by Sir David Cuthbertson, containing 8 figures and 18 tables. From its summary: Antinutritive substances of natural origin, Chemical nature and distribution, Saponins, Phytic and oxalic acid, Trypsin inhibitors, Inhibitors in the seeds of Leguminosae seeds, Gossypol in cotton-seeds.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Natural antinutritive substances on foodstuffs and forages

  • 23.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Iancu Gontzea Paraschiva Sutzescu
An publicare 1968
Editura S. Karger
Limba engleza
Numar pagini 184
Stare foarte buna