Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Oameni mari in slujba agriculturii
Oameni mari in slujba agriculturii este o lucrare elaborata de N. Saulescu, colectia Stiinta Invinge. Cartea cotine figuri si fotografii in text. Intre inovatorii care au adus contributii substantiale in sporirea proudvtiei agricole, un loc deosebit il ocupa ame;ioratorii de plante agricole si hortiviticole, in special amelioratorii de cereale. Din acestia mentionam: H. N. Ehle, F. von Lochow, Nazreno Strampelli, Mark Clareton sau C. Sandu Aldea.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Oameni mari in slujba agriculturii

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor N. Saulescu
An publicare 1965
Colectie Stiinta Invinge
Editura Tineretului1
Limba romana
Numar pagini 237
Stare foarte buna