Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Soia (O. Diaconescu)
Lucrarea Soia (O. Diaconescu) contine tabele si fotografii in text. Cultivarea soiei creeaza posibilitatea obtinerii unor cantitati mult mai mari de materii prime necesare prelucrarii industriale, alimentatiei oamenilor, decat alte culturi contribuind in acelasi timp la imbunatatirea fertilitatii solului, folosirii mai economice a pamantului, a mijloacelor tehnice si a fortei de munca.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Soia (O. Diaconescu)

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor O. Diaconescu E. Miclea
An publicare 1970
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 175
Stare foarte buna