Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Statiunea Experimentala Viticola Dragasani (cu dedicatie)
Statiunea Experimentala Viticola Dragasani (cu dedicatie), dedicatia apartine colectivului de autori Ciolacu Tony, Condei Gheorghe. Carte cu numeroase fotografii in text. Statiunea Experimentala Viticola Dragasani este situata in zona de sud-sud est a podgoriei cu acelasi nume, intr-un decor minunat ca asezare geografica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Statiunea Experimentala Viticola Dragasani (cu dedicatie)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ciolacu Tony Condei Gheorghe
An publicare 1955
Editura Sfatul popular al Regiunii Arges
Limba romana
Numar pagini 76
Stare foarte buna