Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Tripsii daunatori plantelor cultivate
Tripsii daunatori plantelor cultivate, o lucrare de Emilia Banita, cu figuri in text. Prin daunarile cauzate, tripsii afecteaza dezvoltarea si prouctia celor mai diverse plante cultivate. Cartea de fata se ofera in literatura de specialitate in protectia plantelor din tara, acoperind toate sectoarele de productie agricola, precum cereale. plante tehnice, legumicole sau plantatii de pomi si vie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Tripsii daunatori plantelor cultivate

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Emilia Banita
An publicare 2003
Editura Alma
Limba romana
Numar pagini 143
Stare foarte buna