Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Utilizarea tractorului A-1800 A in agricultura
Utilizarea tractorului A-1800 A in agricultura este o lucrare intocmita de Mihatoiu Ioan, Fulga Eugeniu si contine figuri si tabele in text. Tractorul agricol pe roti de mare putere este desinat pentru mecanizarea lucrarilor de baza ale solului. Forta mare de tractiune a acestui tractor permite agregarea sa cu masini agricole cu latime mare de lucru sau care lucreaza la adancimi mari.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Utilizarea tractorului A-1800 A in agricultura

  • 98.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihatoiu Ioan Fulga Eugeniu
An publicare 1984
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 130
Stare foarte buna