Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Viticultura practica Vol.II (Infiintarea si exploatarea plantatiilor viticole)
Viticultura practica Vol.II (Infiintarea si exploatarea plantatiilor viticole) este o lucrare intocmita de Olteanu Ion, Giugea Nicolae, cu scheme in text. Viticultura moderna-tehnologica (practica) in Romania parcurge o perioada de declin din cauza existentei unor suprafete mari de hibrizi, producatori directi si a unor dotari minime. Tehnologiile practicate in viticultura vor trebui orientate spre o viticultura biologica sua ecologica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Viticultura practica Vol.II (Infiintarea si exploatarea plantatiilor viticole)

  • 53.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Olteanu Ion Giugea Nicolae
An publicare 1998
Editura Europa
Limba romana
Numar pagini 178
Stare foarte buna