Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Buletinul Stiintific Nr.3/1971

Buletinul Stiintific Nr.3/1971, din sumar: Efectul deformatiilor de lunecare in calculul de oridn II si de stabilitate al cadrelor, Studiul rigiditatii elementelor de beton armat solicitate la incovoiere, Derivate duale si diferentiale in spatii topologice, Consolidarea terenului de fundare pentru incarcare prealabila, Inversarea matericelor banda, Cele 5 corolare ale lui Albert de Saxonia, Studiul mortarelor de tip special, Vibratii libere ale grinzii infinite, Influenta gradientului de umiditate asupra concentratiei sol-cimentului.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Buletinul Stiintific Nr.3/1971

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1971
Editura Institutul de Constructii
Limba romana
Numar pagini 365
Stare foarte buna