Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cu ou si cu otet (1920)
Atentie, cartea Cu ou si cu otet (1920), scrisa de Dr. Urechia, nu are coperta fata/verso si necesita recopertare, interior foarte bun! Din cuprinsul volumului de povestiri umoristice: Serata ne-literara, Panseuri mai mult sau mai putin originale, Greva saracilor, Un sfat pe zi, Sus sortul, Ideil lui Dom' sef, Mica publicitate, Panseuri regale inedite, Dela Sinaia, Gunoi gratis, Margaritare, Factor raspunzator.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cu ou si cu otet (1920)

  • 37.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dr. Urechia
An publicare 1920
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 135
Stare satisfacatoare