Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Nu jefuiti femeile geloase
Nu jefuiti femeile geloase - Cate ore de lectura, atatea ore de ras! - o carte plina de umor scrisa de comediograful Tudor Popescu. Din sumarul cartii: Ispita pitorescului, Pata de cerneala, Demnitatea mai intai, Istoria unui gest urat, Femeia culta, Dobitocul, Maestrul si fuseristul, Dragoste la gest frumos, Regele Lear in noaptea Revelionului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Nu jefuiti femeile geloase

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Tudor Popescu
An publicare 1993
Editura Popet
Limba romana
Numar pagini 159
Stare buna