Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Casa si balconul inflorit

Lucrarea Casa si balconul inflorit prezinta cele mai reusite solutii practice cu privire la realizarea unui decor interior placut, prin permanenta si variata impodobire cu diverse plante floricole, pastrarea lor un timp cat mai indelungat, precum si metodele de ingrijire a florilor din apartament si balcon.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Casa si balconul inflorit

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elena Selaru
An publicare 1972
Colectie Ceres
Editura Ceres
Limba romana
Numar pagini 112
Stare foarte buna