Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Casuta lebedei
Sarina Cassvan, autoare a cartii Casuta lebedei si alte povestiri pentru copii, a fost o prozatoare, publicista, traducatoare si autoare de piese de teatru. In afara de nuvele si romane, a scris multa literatura pentru copii, dar si o biografie romantata a lui Dimitrie Cantemir. Cassvan, membra din 1924 a Societatii Scriitorilor Romani, a calatorit mult si a incercat sa popularizeze in strainatate cultura romaneasca. A facut parte din Academie Feminine des Lettres din Paris si a fost fondatoarea asociatiei Gandirea europeana, aflata sub presedintia Elenei Vacarescu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Casuta lebedei

  • 65.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Sarina Cassvan Pas
An publicare 1922
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 82
Stare foarte buna