Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Catrene (Omar Khayyam) cu dedicatie

Catrene (Omar Khayyam) cu dedicatie din partea traducatoarei I. V. Spiridon. Scrierea unei pagini despre viata lui Khayyam este dificila atata timp cat nesiguranta autenticitatii si saracia marturiilor transmise, si nu mai putin a operei poetice, ne mentin in sfera supozitiei. Biografia ramane discutabila, contrversata si presarata cu episoade mediocre. Incertitudinea a laasat ca fanteziaq sa isi faca loc in majoritatea prezentarilor disponibile.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Catrene (Omar Khayyam) cu dedicatie

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Omar Khayyam
An publicare 1998
Editura Cavallioti
Limba romana
Stare foarte buna