Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cautatori de noi taramuri
Cautatori de noi taramuri este o lucrare de Silviu Negut, colectia Clepsidra. Cartea de fata este consacrata celor care in fapt au contribuit la cunoasterea si dezvaluirea Lumii Noastre, celor care si-au inscris numele in istoria descoperirii planetei noastre. Se spera ca aceasta carte sa dea raspunsuri posibilelor intrebari cu privire la aceia care au contribuit la descifrarea si mai buna cunoastere a planetei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cautatori de noi taramuri

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Silviu Negut
An publicare 1987
Colectie Clepsidra
Editura Eminescu
Limba romana
Numar pagini 463
Stare foarte buna