Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cel din urma haiduc
Cel din urma haiduc este o colectie de povestiri a scriitorului maghiar Moricz Zsigmond, colectia BPT, traducere in limba romana de Emil Giurgiuca. Cuprinde, printre altele: Mobila vieneza, Neamurile, Rojtos Bandi, Nenea directorul, Boeri si tarani, Scornici, Pe ungureste, Lelea Mari, Cum o vrea Dumnezeu, Naframa de matasa, Zorile, Randunica din hogeag. Zsigmond, pe care poporul maghiar il considera unul dintre cei mai mari scriitori ai sai, s-a nascut in anul 1879 intr-un mic catun din nord-vestul pustei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cel din urma haiduc

  • 16.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Moricz Zsigmond
An publicare 1955
Colectie B.P.T.
Editura de Stat pentru Literatura si Arta
Limba romana
Numar pagini 258
Stare buna