Vezi cos Comanda
Cele 500 milioane ale Begumei. Sarpele de mare
Doctorul François Sarrasin si profesorul Schultze sunt mostenitorii Bégumei Gokool de Ragginahra, din Bengal. Averea este estimata la 525 milioane de franci. In urma acestui fericit eveniment, Sarrasin construieste un oras ideal in America, numit Franceville, bazat pe cele mai recente tehnologii. De cealalta parte, Schultze a ales sa construiasca, din otel, un oras-fabrica, Stahlstadt. Sarrasin si Schultze nu sunt prieteni, asa ca invidia se amplifica si mai mult atunci cand se vad stapanii unei asemenea averi. Mai mult, ginerele lui Sarrasin devine confidentul lui Schultze, planuind sa-i distruga doctorului opera, orasul Franceville. Cand a fost lansat, in 1879, romanul „500 de milioane ale Begumei” a impresionat prin ideile inovatoare, care raman actuale chiar si in secolul al XXI-lea. Publicat initial cu titlul „Povestile lui Jean-Marie Cabidoulin“, romanul „Sarpele de mare” evoca o alta aventura maritima, un subiect drag lui Jules Verne. Echipajul navei „Saint-Enoch“ pleaca la vanatoare de balene. Dupa un drum foarte lung, ei ajung, in sfarsit, in Marea Ohotk, unde sunt loviti de ghinioane: echipajul altui vas, „Repton“, ii ataca pe, in timp ce mesterul Cabidoulin anunta existenta unui monstru marin supranumit „Sarpele de mare”. Desi situatia nu le pare iesita din comun celor treizeci de marinari incercati, atunci cand nava lor incepe sa fie purtata pe ape de o forta a carei natura n-o cunosc, barbatii incep sa se intrebe daca ceea ce traiesc e aievea ori e un vis urat. 
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cele 500 milioane ale Begumei. Sarpele de mare

  • 12.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Jules Verne
Colectie Jules Verne
Editura Ion Creanga
Limba romana
Numar pagini 264
Stare foarte buna