Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cele doua suflete ale Oliviei

Karinthy Frigyes, autorul cartii de Cele doua suflete ale Oliviei, s-a nascut la data de 25 iunie 1887, a murit in anul 1938 si este unul dintre cei mai mari umoristi si satirici ai literaturii maghiare. Volumele acestuia se bucura de o mare popularitate in Ungaria, fiind traduse in multe limbi ale lumii... Cartea face parte din colectia: B.P.T. numarul 570.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cele doua suflete ale Oliviei

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Karinthy Frigyes
An publicare 1970
Colectie B.P.T.
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 386
Stare foarte buna