Vezi cos Comanda
Celibatarii

Cand se va fi descoperit acest adevar banal ca exista o arta literara, asa cum exista o arta picturala si una muzicala; cand scriitorii- singurii in masura s-o faca- vor inceta sa mai tratetze de sus "literatura" (si care uneori la randu-i se razbuna de minune), opera lui Montherlant va dovedi ca arta timpului nostru a cunoscut si ea insotirea, deosebit de rara, dintre ironie si un scris regesc.

Andre Malraux

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Celibatarii

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Henry de Montherlant
Colectie Meridiane
Editura Editura pentru Literatura Universala
Limba romana
Numar pagini 280
Stare foarte buna