Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cetati taranesti din Transilvania
Cetati taranesti din Transilvania, o carte de O. Velescu, colectia Monumentele Patriei Noastre, contine o harta in afara textului si numeroase fotografii in text. Turaj redus: 6000 exemplare. Brosurile aparute in aceasta colectie servesc si drept calauza pentru vizitatorii monumentelor respective. Ele reprezinta o contributie la actiunea de cunoastere a bogatiilor culturale ale patriei noastre.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cetati taranesti din Transilvania

  • 34.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor O. Velescu
An publicare 1964
Colectie Monumentele Patriei Noastre
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 94
Stare foarte buna