Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Chimie. Manual pentru clasa a 9-a (1999)
Chimie. Manual pentru clasa a 9-a (1999) filiera teoretica / toate specializarile; - filiera tehnologica / toate profilurile / toate specializarile, este un material intocmit de Sanda Fatu, Cornelia Grecescu, Veronica David, aprobat de MEN cu Ord. 4212 din 16 august 1999. Manual bogat ilustrat. Din sumar: Element chimic, Izotop, Afinitatea pentru electroni, Starea metalica, Solide cristaline, Forte intermoleculare, Solide covalente, Cristalohidrati.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Chimie. Manual pentru clasa a 9-a (1999)

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Sanda Fatu Cornelia Grecescu Veronica David
An publicare 1999
Editura All
Limba romana
Numar pagini 128
Stare foarte buna