Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ciberiada (Stanislaw Lem)
Ciberiada (Stanislaw Lem), o capodopera a literaturii mondiale de Science Fiction, este o serie de povestiri scrisa de Stanislaw Lem, unul din marii satirici ai lumii, marii iubitori de oameni si cei mai de seama umanisti. Versiunea poloneza a aparut prima oara in anul 1967. Protagonistii seriei sunt Trurl si Klapaucius, doi savanti, roboti, constructori si inventatori. Ciberiada este o alegorie in cea mai buna traditie a speciei literare, in care ironia subtila, de o mare discretie, se ingemaneaza cu satira si umorul savuros.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ciberiada (Stanislaw Lem)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stanislaw Lem
An publicare 1994
Colectie Nautilus
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 437
Stare buna