Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cinci scrieri morale
Umberto Eco, autorul cartii Cinci scrieri morale, analizeaza cu o privire lucida si plina de stralucire 5 teme de actualitate de o importanta maxima: de ce a ajuns razboiul un lucru inevitabil astazi, care sunt caracteristicile fascismului italian vazut ca un colaj de idei politice si filozofice diferite (un viespar de contradictii), ce modificari au intervenit in mass-media o data cu aparitia televiziunii, premizele si posibilitatea de a functiona azi o etica de tip laic (religiozitatea laica) sau toleranta si intoleranta fata de emigratie care va transforma Europa urmatorilor ani. Unul dintre cei mai de seama ganditori contemporani, Eco este autor de romane, eseuri, tratate academice si carti pentru copii, profesor de semiotica la celebre universitati europene si americane.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cinci scrieri morale

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Umberto Eco
An publicare 1998
Editura Pontica
Limba romana
Numar pagini 82
Stare foarte buna