Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cine calareste un tigru
Cine calareste un tigru este un roman al scriitorului indian Bhabani Bhattacharya, colectia Globus. O traducere de Agop Bezerian, titlul original He who rides a tiger. Jurnalist si romancier de seama, laureat cu cea mai inalta distinctie literara a tarii sale, premiul Academiei de Litere, Bhattacharya apartine generatiei care a participat activ la lupta de eliberare a patriei sale de sub jugul colonial.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cine calareste un tigru

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Bhabani Bhattacharya
An publicare 1985
Colectie Globus
Editura Univers
Limba romana
Numar pagini 381
Stare foarte buna