Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cinna (1882)
Cinna (1882) est une tragedie par Pierre Corneille, accompagnee de notes par E. Geruzez, ancien professeur a la Faculte des Lettres de Paris. Emilie souhaite se venger de l'empereur Auguste qui a proscrit son pere avant d'acceder au pouvoir: elle demande a Cinna, son amant, de l'assassiner, faute de quoi elle ne l'epousera pas. Mais Auguste, interroge Cinna et son ami Maxime: doit-il abdiquer? Republicain, Maxime le pousse a quitter le pouvoir et Cinna a le conserver. Cinna ou la Clemence d'Auguste a fost scrisa pentru Theatre du Marais in anul 1641 si publicata doi ani mai tarziu. Piesa este plasata in perioada Romei antice, dar ideile si temele caracterizeaza anii domniei lui Louis XIV.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cinna (1882)

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Pierre Corneille
An publicare 1882
Editura Librairie Hachette
Limba franceza
Numar pagini 92
Stare buna