Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cinq jeunes filles dans l'Atlantique
Cinq jeunes filles dans l'Atlantique est un roman par G. G. Toudouze (del'Academie de Marine Granx Prix des ecrivains de la mer), dans la collection Bibliotheque Verte. Illustrations de Henri Faivre. Du sommaire: Embarras d'impressario, Cap au sud, La passe sort de l'ombre, Heure H du jour J, En haut, le pavillon de partance, Veillee des armes, La petite maison de the.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cinq jeunes filles dans l'Atlantique

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor G. G. Toudouze
An publicare 1966
Colectie Bibliotheque Verte
Editura Hachette
Limba franceza
Numar pagini 254
Stare foarte buna