Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Codul Civil 2011. Cartile V-VII
Codul Civil 2011 cuprinde 2 volume brosate, primul continand cartile I-IV, iar cel de-al doilea cartile V-VII ale actului original - lucrarea de fata Codul Civil 2011. Cartile V-VII. Codul Civil 2011 se constituie intr-un instrument de lucru indispensabil speciali?tilor in domeniul problematicii de drept, dar si intr-un sprijin extrem de util pentru omul de rand, care, parcurgand textul legii, va putea intelege usor prevederile valabile de la 1 octombrie si se va putea proteja impotriva nedreptatilor sau inselatoriilor de speta civila.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Codul Civil 2011. Cartile V-VII

  • 16.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2011
Editura Erc Press
Limba romana
Numar pagini 463
Stare foarte buna