Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Aparat foto EASTAR S2 China
'Aparat foto EASTAR S2 China din categoria 'Colectionabile diverse' face parte din oferta de anticariat a magazinului online AnticariatPlus.ro
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Aparat foto EASTAR S2 China

  • 698.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Caracteristici Aparat foto EASTAR S2 China; stare foarte buna; include husa originala piele pentru o protectie deosebita si curea pentru umar din piele; aparatul este fabricat de Tianjin Camera Factory intre anii 1970-1980 lentile tip Tessar model S2 323804; film pe 36 de pozitii obiectiv de50mm cu diafragma: 1:2 8 timp de expunere: 1/1s - 1/500s.