Vezi cos Comanda
Stoc epuizat C. D. Fratii Dolanescu (Te-am visat aseara, nene)
'C. D. Fratii Dolanescu (Te-am visat aseara, nene) din categoria 'Muzica' face parte din oferta de anticariat a magazinului online AnticariatPlus.ro
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

C. D. Fratii Dolanescu (Te-am visat aseara, nene)

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Caracteristici Stare foarte buna; CD Taifasuri Media - Euromusic Cluj; fara carcasa. Dine melodiile interpretate amintim: Da-mi padure frunza ta! Te-am visat aseara nene! Suna suna si rasuna Mandra mea e morarita Ca mine baiat mai rar Inimioara bate rau.