Vezi cos Comanda
Stoc epuizat CD Tatiana Stepa (Jurnalul National Nr.57)
'CD Tatiana Stepa (Jurnalul National Nr.57) din categoria 'Muzica' face parte din oferta de anticariat a magazinului online AnticariatPlus.ro
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

CD Tatiana Stepa (Jurnalul National Nr.57)

  • 69.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Caracteristici CD Tatiana Stepa (Jurnalul National Nr.57) seria Muzica de Colectie; stare foarte buna. Cuprinde printre altele: Copaci ara padure; Totusi toamna; Duminica de ieri; Ruga la Marea Neagra; Hristos a inviat; Poem cu umeri goi; Ilogica serenada; Iubirea de lut.