Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Comertul exterior al Romaniei 1928-1937 Vol.IV (Importul regnul animal)
Comertul exterior al Romaniei 1928-1937 Vol.IV (Importul regnul animal), o lucrare format mare, cuprinde articole vamale 198 280. Tiparita cu cheltuiala Bancii Nationale a Romaniei, Seria I-a Realitatile Economiei Nationale. Din cuprins: Tesaturi si stofe impletite din bumbac amestecat cu mastase naturala sau artificiala, Dantele din textile vegetale, Fire de matase naturala, cruda, Stofe impletite de matase pura, Obiecte impletite din matase, Panglici, sireturi si gaitane de matase, plusate sau catifelate, Scoici de sidef, taiate in rondele, Bureti bruti, Pensule din par de bursuc, jder sau alte paruri fine.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Comertul exterior al Romaniei 1928-1937 Vol.IV (Importul regnul animal)

  • 228.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1939
Editura Biblioteca monetara Economica si Financiara a B. N. R.
Limba romana
Numar pagini 513
Stare foarte buna