Consemnarile Heechee

Titlu original: The Annals of the Heechee

Autor(i):

Editura:

Colectia: Nautilus SF

Anul aparitiei: 2013

Nr. pagini: 496 pagini

ISBN: 9786065794832

Categorii: Science-Fiction, Science-Fiction & Fantasy

Produsul nu poate fi comandat:
Stocul epuizat!

Descriere

Al patrulea volum din saga HEECHEE.

„Toate conceptele ingenioase și personajele complexe cu care ne-a vrăjit Pohl sunt duse mai departe în această poveste sclipitoare, care stabilește în același timp o premisă fascinantă pentru Consemnările Heechee, o carte a cărei lectură devine o necesitate absolută.“
Library Journal

Tehnologia avansată a speciei Heechee i-a dat lui Robinette Broadhead posibilitatea de a-și prelungi viaţa după moarte, trăind sub forma unei personalităţi transferate într-o mașină. își petrecea timpul zburând pe cabluri, de la o petrecere la alta, împreună cu mulţi alţi oameni-maşini. Dintr-odată, însă, existenţa lui decadentă a fost întreruptă de dezastru – o puternică civilizaţie extraterestră, hotărâtă să distrugă toate formele inteligente de viaţă, a reapărut după eoni de tăcere, punând în pericol vieţile tuturor, Heechee și oameni deopotrivă.
Nici chiar Robin, virtualmente nemuritor și cu acces nelimitat la toate datele acumulate de-a lungul mileniilor, n-a putut descoperi cine sau ce erau aceşti extratereștri ori cum puteau fi opriţi. Totuși, el părea singurul capabil să facă faţă dușmanului – întâlnire care avea să determine viitorul întregului univers.