Vezi cos Comanda
Consemnarile Heechee
Al patrulea volum din saga HEECHEE.

„Toate conceptele ingenioase și personajele complexe cu care ne-a vrăjit Pohl sunt duse mai departe în această poveste sclipitoare, care stabilește în același timp o premisă fascinantă pentru Consemnările Heechee, o carte a cărei lectură devine o necesitate absolută.“
Library Journal

Tehnologia avansată a speciei Heechee i-a dat lui Robinette Broadhead posibilitatea de a-și prelungi viaţa după moarte, trăind sub forma unei personalităţi transferate într-o mașină. își petrecea timpul zburând pe cabluri, de la o petrecere la alta, împreună cu mulţi alţi oameni-maşini. Dintr-odată, însă, existenţa lui decadentă a fost întreruptă de dezastru – o puternică civilizaţie extraterestră, hotărâtă să distrugă toate formele inteligente de viaţă, a reapărut după eoni de tăcere, punând în pericol vieţile tuturor, Heechee și oameni deopotrivă.
Nici chiar Robin, virtualmente nemuritor și cu acces nelimitat la toate datele acumulate de-a lungul mileniilor, n-a putut descoperi cine sau ce erau aceşti extratereștri ori cum puteau fi opriţi. Totuși, el părea singurul capabil să facă faţă dușmanului – întâlnire care avea să determine viitorul întregului univers.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Consemnarile Heechee

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Frederik Pohl
Colectie Nautilus SF
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 496
Stare excelenta