Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Contabilitatea comertului exterior Vol.I

Din sumarul lucrarii Contabilitatea comertului exterior Vol.I, de Dumitru Visan: Sistemul de contabilitate al societatilor de comert exterior, Necesitatea si rolul comertului exterior in dezvoltarea economico-sociala, Modalitati de realizare a activitatii de comert exterior, Izvoarele sistemului de contabilitate, Metoda inventarului permanent, Forme de inregistrare contabila, Structuri privind importul de marfuri, Analiza si functionarea conturilor, Operatii privind stocurile de marfuri, Importul de marfuri in comision.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Contabilitatea comertului exterior Vol.I

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dumitru Visan
An publicare 1995
Editura Economica
Limba romana
Numar pagini 272
Stare foarte buna