Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cortina in fata marii
Cortina in fata marii este un volum de poezii scrise de Ioana Dinulescu. Autoarea a absolvit Facultatea de Filologie (sectia romana - franceza) a Universitatii din Craiova in anul 1973 si debuteaza publicistic cu poezie in revista "Ramuri". Debutul in limba romana are loc in anul 1982 cu volumul Calatorii de recunoastere - editorial debutase in antologia Romanian Poems in SUA, anul 1977, cu poeme traduce in engleza.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cortina in fata marii

  • 9.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ioana Dinulescu
An publicare 1994
Editura Cugetarea Tigero
Limba romana
Numar pagini 95
Stare foarte buna