Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cours de geometrie Tome II (1931)

Cours de geometrie Tome II (1931), un livre par P. Philippe, M. Froumenty, a l'usage des Ecoles Professionnelles, 2eme. annee, avec 540 enonces d'exercices theoriques et techniques: Les polygones reguliers, Les polyedres, Les corps ronds, Homothetie, Notions elementaires de trigonometrie, Longueurs proportionnelles.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cours de geometrie Tome II (1931)

  • 57.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor P. Philippe M. Froumenty
An publicare 1931
Editura Dunod
Limba franceza
Numar pagini 369
Stare foarte buna